Badkamergalm

zondag 26 mei 16.00 - 19.30 uur

BADKAMERGALM
ETEN & DRINKEN
MUZIEK

Toegang gratis (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld).

Badkamergalm

Uncle Sue is een energieke Haarlemse funk- en soulband, die eigenwijs repertoire uit de sixties en seventies én eigen werk speelt. Hun enthousiasme is hoorbaar en hun feeling voor het oude werk zie je ook terug in hun retro-uitstraling: strak in het pak met een classy, energieke zangeres als frontvrouw. Achter haar funkt het en ronkt het dat het een aard heeft. Uncle Sue speelt nummers van onder andere Sharon Jones & the Dap Kings, Bamboos, James Brown, Amy Winehouse en Otis Redding.

Uncle Sue bestaat uit:
Anne Sue – zang
Bart van der Poel – gitaar, achtergrondzang
Eric van den Berg - drums
Frits Postema – bas
Ruby Dorsman – trompet
Robert Bakker – tenorsaxofoon (gast)
Alex Vernooij – baritonsaxofoon

Zoals altijd bij Badkamergalm, kan er aansluitend gegeten worden. Op deze zondag wordt er door de vrijwillige kookploeg, deze keer onder leiding van Robbert-Jan Ciggaar, een overheerlijke Milanese risotto gemaakt, met oesterzwammen die Erik Boele in de kelder van het Badhuis heeft gekweekt. Met een salade erbij, wat wil je nog meer!
Vergeet vooral niet om bijtijds te reserveren als je na het concert wilt blijven eten (uiterlijk vrijdag 24 mei).

Maaltijd na afloop: volwassenen € 8,50 kinderen € 4,00
Reserveren is noodzakelijk en kan via reserveren@badhuisleidsebuurt.nl
Vermeld dan duidelijk je naam, het aantal eters, of er kinderen bij zijn en of je vegetarisch wilt eten.

Aanvang 16.00 uur, deur open 15.30 uur
Badhuis, Leidseplein 49, Haarlem
Toegang gratis (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld)

_______________________________________

Een semi-akoestisch concert op de laatste zondagmiddag van de maand. Badkamergalm start om 16.00 uur. Er klinkt verrassende, maar toegankelijke muziek voor een breed publiek van alle leeftijden. Denk daarbij aan genres als jazz, blues, americana en folk. De optredende artiesten zijn doorgaans zeer goede amateurs en/of semi-professionals, vaak uit de regio. De toegang is gratis, maar er wordt wel met de hoed rondgegaan.

Aansluitend kunt u voor een schappelijk bedrag - en lekker! - blijven eten. De maaltijd wordt gedurende het concert door een groep vrijwilligers bereid in de halfopen Badhuis-keuken. Voor het eten moet u wel vooraf reserveren.

Burendag 2019

Kledingruilbeurs

Chef Debuut

Kinderbadje